top of page

Acerca de

gember-peper-GEEL-PAARS.jpg

ENERGY FLOORS

EERST LULLEN, DAN POETSEN

Mijn freelance-pad begon bij het Rotterdamse bedrijf Energy Floors. Ken je nog Club Watt in Rotterdam van vroeger? Daar lag een dansvloer en als je daarop ging dansen, wekte hij energie op. Vet gaaf vond ik dat. Die dansvloer bleek dus van Energy Floors te komen. Ze maken duurzame energie-opwekkende dansvloeren met als doel de hele wereld op duurzame energie laten draaien. Nou wil het toeval zo zijn dat ik van dansen én van duurzaamheid houd, dus dit kon bijna niet misgaan. 

 

De initiële vraag: nieuwe websiteteksten schrijven. Maar ho, effe een stapje terug hoor. Want waarom eigenlijk nieuwe websiteteksten? En waar moeten die dan op verschillen met de huidige? Na een beetje graven bleek dat niet helemaal duidelijk was wat de propositie moest zijn. Mijn lijfspreuk 'niet lullen, maar poetsen' ging hier even niet op, want er moest toch echt eerst even geluld worden. Voordat ik m'n vlugge vingers los liet gaan op m'n toetsen, nam ik daarom interviews af bij een aantal huidige klanten. Waarom hebben zij het product aangeschaft? Wat is de toegevoegde waarde van het product en wat zijn juist de mindere punten? De conclusie van deze interviews zette ik naast de huidige propositie. Nu ik helder had op welke punten deze moest worden veranderd, kon ik aan de slag. 

Bewapend met de nieuwe propositie en hervormde USP's schreef ik nieuwe websiteteksten. Beginnend bij het product de Gamer en later ook voor de Dancer en de Walker. Energy Floors is een Rotterdams bedrijf met een mooi product waar ik heilig in geloof. En laat dat nou precies zijn waar ik het allerlekkerst op ga.

bottom of page