top of page

Acerca de

typmachine-TURQUOISE.jpg

FYSIO4YOU

BESTE BEENTJE VOOR

Blessa? Ga naar Fysio4You. Bij deze fysiopraktijk in Rotterdam Ommoord weten ze wel wat ze doen. Ze helpen je binnen de kortste keren weer op de been. Serieus. Maar op het gebied van branding wisten ze iets minder wat ze aan het doen waren, laten we eerlijk zijn. Ze vroegen om nieuwe websiteteksten en ik zette natuurlijk mijn beste beentje voor. 

Nieuwe teksten voor hun nieuwe website, op zich een heldere vraag. "Maar weten jullie eigenlijk wel wat de doelgroep op jullie website wil lezen?". Een van de vragen die ik vaak eerst stel. Want als je dat niet weet, hoe weet ik dan wat ik moet schrijven? Nou, dat wisten ze dus niet. En dat is helemaal niks om je voor te schamen (ik weet dat ze dit gaan lezen), want ik denk dat 9 van de 10 organisaties niet weten wat hun doelgroep wil lezen. Dit gingen we dus toch even anders aanpakken.

Ik organiseerde een card sorting sessie. Fancy naam, maar eigenlijk komt het erop neer dat ik met een groep klanten van Fysio4You om de tafel ging om de inhoud van de website te bepalen. Het was een gemêleerd gezelschap en dat was bewust; het moest een afspiegeling van de doelgroep zijn. Met elkaar kwamen we tot de ideale websitestructuur en op basis hiervan ben ik aan de slag gegaan met het schrijven van alle teksten voor de (inmiddels) nieuwe website. De branding van Fysio4You is inmiddels dus ook weer helemaal op de been!

bottom of page