top of page

Acerca de

7pepers-MINT.jpg

OVER PAARSE PEPER

“Die meid heeft een hele vlotte pen!”, zou mijn oma zeggen. Maar waar ik vroeger nog driftig zat te pennen, heeft die pen inmiddels plaatsgemaakt voor een hele buts aan zwarte toetsen. Mijn vingers zijn nog even vlug (nee, ik ben geen kleptomaan), maar tegenwoordig zou ik eerder zeggen dat ik wel een lekker verhaaltje tikken kan. Want content is zeg maar echt mijn ding. En taal ook wel (net als de titel van dat boek weet je wel). Ik mag mezelf onder de verhalenvertellers en praatjesmaker van dit land scharen en die schijnen machtiger te zijn dan ze zelf soms denken. Nu ben ik niet per se uit op veel macht, maar het is toch leuk om te weten dat je een belangrijk vak uitoefent. Wij content creators, zoals we dat met een fancy woord noemen, kunnen met onze verhalen de successen van bedrijven beïnvloeden. Dat is dan ook wat ik, iedere dag weer, met veel plezier doe.

 

Maar een goed verhaal zuig je niet zomaar uit je duim. Vaak zit hier een gedachte achter. Er gaat een strategie aan vooraf. In mijn inmiddels niet meer zo hele korte loopbaan ben ik erachter gekomen dat het vormen van zo’n strategie ook wel echt mijn ding is. Daarom kiezen veel merken waarmee ik samenwerk ervoor mij al vóór de uitvoerende werkzaamheden (zoals teksten schrijven) in te schakelen. Ik denk graag creatief na over concepten en strategieën, maar vind het ook heerlijk lekker uitvoerend met copywriting bezig te zijn. 

 

Na ruim 8 jaar in loondienst aan zowel de bureauzijde als de klantzijde werd het tijd eens wat nieuws te proberen. Ik hou van avontuur en doe graag lekker mijn ding, dus ik besloot voor mezelf te beginnen. Sinds 2021 pen ik met Paarse Peper pittige teksten, zorg ik voor scherpe strategieën en bedenk ik concepten die het liefst nét op (of over) het randje zijn. 

En waarom dan Paarse Peper? Dat vertel ik je in geuren en kleuren onder het genot van een lekker drankie.

OOK PAARSE PEPER?

Drop hier je gegevens.

Je hoort van me!
bottom of page